Ce obiecte pot fi transportate cu un ghiozdan troler? Partea a IX-a

Un ghiozdan troler este o variantă recomandată de transport al lucrurilor de care au nevoie elevii, indiferent de clasa în care sunt. Medicii recomandă utilizarea unui ghiozdan troler fiindcă acesta pune zero presiune pe spatele și coloana vertebrală a elevilor, ceea ce nu este și cazul unui ghiozdan normal. Un ghiozdan troler, indiferent de brand, este confecționat cu roți și poate fi tras de către orice elev cu ajutorul unui mâner mobil. Având în vedere aceste aspecte, elevii pot transporta lucrurile de care au nevoie fără să-și mai pună în pericol sănătatea. Într-un ghiozdan troler pot fi transportate o mulțime de obiecte de care au nevoie elevii la școală. Iată câteva dintre acestea:
ghiozdan troler1. Rezerve de stilou

În special elevii de vârste mai mici, dar și cei de liceu, au nevoie de rezerve de stilou pentru a putea să scrie fără întreruperi. Întrucât sunt atât de mici, ar fi bine ca rezervele să fie introduse într-o pungă înainte de a fi băgate în ghiozdanul troler. Astfel, elevul va știi întotdeauna să le găsească atunci când are nevoie de ele.
2. Hârtie creponată
Pentru orele de lucru manual pe care le au elevii din clasele I – IV, aceștia au nevoie de hârtie creponată. Întrucât, filele de hârtie creponată sunt mai lungi, acestea ar trebui puțin îndoite înainte de a fi introduse în ghiozdanul troler. În plus, încearcă să eviți să le pui între cărți grele, întrucât acestea le pot strivi și deteriora.
3. Un pahar
Elevii care au ore de pictură și desen au nevoie la școală și de un păhărel de plastic în care să pună apă. Înainte să fie băgat în ghiozdanul troler, acest păhărel ar trebui să fie bine spălat și introdus într-o pungă pentru a nu exista riscul deteriorării cărților și caietelor.