O data cu sosirea verii, trebuie sa decizi ce anume astepti de la vacanta binemeritata care va veni, pentru a simti ca te incarci cu suficienta energie care sa-ti ajunga un an intreg. In functie de preferintele fiecaruia, poti alege dintr-o mare varietate de oferte, in principal dintre acelea in care te poti bucura de soare si plaja.

Care este cea mai frumoasa destinatie de vara?

Unul dintre cele mai frumoase locuri ale Greciei, insula Creta, este acea destuinatie unde poti avea parte de zone frumoase ce merita descoperite, plaje celebre cu nisip fin, canioane impresionante, insa si vestita arta culinara cretana care ofera delicii culinare potrivite pentru toate gusturile.  Aici poti ajunge cel mai usor prin alegerea unui  pachet charter, care iti ofera atat transportul cu avionul, dar si cazarea si transferul de la aeroport la hotel si invers. In acest fel nu va trebui sa ai nici o grija, decat aceea ca trebuie sa ai parte de vacanta ideala.

Cipru, denumita „Insula Afroditei”, are tot ceea ce poti astepta de la o vacanta si totul la un tarif destul de mic. Aici vei putea avea parte de plaje superbe cu nisip fin, petreceri  grandioase, temperaturi ridicate, dar si mancare delicioasa la preturi mici. Poate fi o destinatie extrem de aglomerata in lunile de vara, tocmai datorita beneficiilor pe care le ofera un astfel de concediu.

Destinatie de vara

Daca iti doresti o vacanta care sa isi lase amprenta asupra ta o mare perioada de timp, atunci este foarte potrivita ca destinatie Algarve, acea celebra statiune a Portugaliei Aici vei avea parte de plaje cu nisip portocaliu, de grote celebre pe plaje sau de stanci care apar din ocean. Aceasta destinatie este insa una foarte aglomerata, mai ales ca si spaniolii si portughezii sunt indragostiti de aceasta zona.

Vezi si articolul nostru cu cele mai frumoase 3 orase de vizitat din Europa aici!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *