Europa este un continent magnific, care fascineaza cu fiecare tara vizitata si cu fiecare pas facut. Insa frumusetea cea mai rara consta in lucruri mici si simple, insa care au un farmec aparte ce nu poate fi gasit in nici un alt loc.

De aceea, consider ca cele mai frumoase locuri din Europa se gasesc in anumite sate sau orase, care pot oferi mult mai mult decat un oras intens promovat sau o metropola arhicunoscuta.

Ce orase merita atentia tuturor?

Hallstatt, acel orasel al Austriei, situat pe malul lacului ce poarta acelasi nume, este considerat cel mai pitoresc oras din intreaga lume, acesta reusind sa fascineaza la fiecare pas.

Aici poti intalni un lac de o limpezime ireala, pe care plutesc linistite lebede si rate, oameni imbracati traditional, arome culinare specifice care se simt in aer peste tot.

Nu exista motiv sa nu ajungi sa iubesti acest loc, despre care se zice ca este cel mai spectaculos din toata lumea.

Desi este un sat foarte izolat de lume, aici poti avea parte de experiente de neuitat, pentru ca satul Reine din Norvegia iti poate oferi cel mai spectaculos show realizat de  Aurora Boreala.

Acest emotionant fenomen al naturii  poate fi urmarit din acest loc, situat la nord de Cercul Polar. 

Manarola este cel mai frumos si colorat sat al frumoasei Italii si este unul dintre cele cinci localitati care formeaza Parcul National Cinque Terre.

Orasul Manarola

Casele colorate in culorile curcubeului se afla situate pe un zid de piatra care se intinde de-a lungul coastei mediteraneene.

Acest sat este recunoscut pentru un anume sortiment de vin, numit Sciacchetra, dar si pentru picturile lui Antonio Discovolors, care in marea majoritate sunt dedicate acestui loc.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *