Cine nu se confrunta cu ridurile? La un moment dat, toata lumea. Ridurile sunt pliuri, urme sau crestaturi pe piele.

Ele apar, in mod normal, cand oamenii inainteaza in varsta, dar se pot dezvolta si din alte cauze.

Cu siguranta, si tu te confrunti cu aceasta situatie, daca nu acum, pe viitor. Daca nu stiai primele riduri care apar pe fata unei persoane tind sa se formeze ca rezultat al expresiilor faciale.

Insa si expunerile la soare, fumatul, deshidratarea, anumite medicamente sau factorii de mediu si genetici afecteaza aparitia ridurilor.

Majoritatea oamenilor nu sunt incantati de riduri, iar sume uriase de bani sunt cheltuite, in intreaga lume, pentru a le elimina sau a le intarzia aparitia.

De unde stim insa ce sa folosim pentru a intarzia cat mai mult aparitia lor? Tu cum procedezi?

Cauzele ridurilor: varsta, dar nu numai…

Ridurile sunt o parte integranta a procesului de imbatranire.

Pe masura ce oamenii imbatranesc, pielea lor devine mai subtire, mai uscata si mai putin elastica, deci mai putin capabila sa se protejeze de daune. Acest lucru provoaca riduri si crete pe piele.

Factorii de mediu, cum ar fi fumatul, pot accelera dezvoltarea ridurilor. Expresiile faciale, cum ar fi zambetele repetate sau incruntarile pot conduce la linii fine si riduri la o varsta frageda.

Se spune ca de fiecare data cand o persoana utilizeaza un muschi facial, se formeaza un canal sub suprafata pielii.

Pe masura ce imbatranim, pielea isi pierde supletea. Aspectul ridurilor este cu siguranta legat de varsta, dar factorii de mediu joaca, de asemenea, un rol important. 

Cele mai bune creme antirid

Crema de infrumusetare antirid

Crema pentru riduri este unul dintre produsele de ingrijire ale pielii care necesita angajament, o rutina zilnica care nu va produce rezultate timp de luni sau chiar ani.

 

 

 

Nu exista nicio solutie miraculoasa pentru ridurile de pe piele, nimic care poate fi aplicat peste noapte si sa te poti trezi fara riduri in dimineata urmatoare.

Cand vine vorba de cele mai bune creme antirid sau creme anti-imbatranire, firmele de cosmetice sustin ca, intr-o oarecare masura, folosind cremele antirid pe o perioada lunga de timp chiar ajungi sa arati cu 10-20 ani mai tanar decat esti.

Cremele antirid cu retinol sunt cele mai bune ingrediente antirid pe piata

Retinolul este unul dintre cei mai bine documentati luptatori impotriva ridurilor, inversand semnele de imbatranire, dupa studiile efectuate.

Retinolul actioneaza in doua moduri: in primul rand, ele ajuta pielea sa indeparteze celulele vechi si sa faca altele noi, un proces pe care corpul nostru il asigura atunci cand este tanar, dar care incetineste cu varsta.

In al doilea rand, el stimuleaza productia de colagen, imbunatateste elasticitatea si umple liniile, un alt proces natural care tinde sa incetineasca cu varsta.

Retinol este un tratament eficient pentru reducerea ridurilor. 

Desi se numara printre cele mai bune creme antiriduri, ele nu sunt ingrediente miraculoase – este posibil sa dureze cateva luni pentru a vedea o diferenta – dar ele reprezinta o sansa mai buna pentru ca pielea sa arate mai tanara.

Tu te confrunti cu ridurile? Te deranjeaza aparitia acestora? Cum procedezi si ce creme antirid folosesti? Parerea ta conteaza si cu siguranta va ajuta si alte persoane.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *